Uppdraget mottaget

Uppdraget skickas till fotografer som är med hos anlitafotograf.se.
Om ni har några frågor är ni välkomna att maila uppdrag@anlitafotograf.se

Du som vill anlita fotograf

Egentligen är du ju ute efter relevanta, vackra, gripande, engagerande, lämpliga... fotografier. Och det är också det vi vill hjälpa dig få tillgång till så effektivt som möjligt.

Du kan enkelt hitta en bra fotograf. Du kan snabbt och lätt se en lista över tillgängliga fotografer genom att välja vad du har för slags uppdrag och var det skall genomföras.

Du kan titta på fotografier från alla listade fotografer och markera dina favoriter bland dessa. Då markeras i listan över fotografer vilka fotografer som har tagit de bilder som du blivit förtjust i.

Du kan beskriva ditt uppdrag och fylla i kontaktuppgifter smidigt kunna ta emot offerter från fotografer som är intresserade av och har tid med just ditt uppdrag.

Du kan fylla i budget för att filtrera fram fotografer som ligger inom den prisklass som är relevant för dig uppdrag.

Du kommer kunna läsa välskrivna artiklar om att anlita fotograf och få tips och checklistor att använda för att säkrare och smidigare kunna anlita fotograf.

För dig som Fotograf

Du kan lägga mer tid på din passion, att fotografera, genom att du eliminerar eller drastiskt minskar den tid du idag lägger på att nå ut till kunder.

Du ännu mer tid genom att kunder är mer välinformerade om vad de betalar för, och hur ditt upplägg ser ut.

Du kan:

30% :)

30% av all vinst från denna hemsida går till välgörande ändamål. Dels kommer vi driva egna projekt och dels ger vi även pengar till organisationer, personer och projekt som redan gör gott.

Egna projekt

Projekt som jag drömmer om att köra igång. Målet är att dessa projekt ska vara gratis för deltagare och att vi antingen helt har råd att sponsra dem, eller att vi projektleder det hela och håller det i samarbete med andra organisationer, skolor, stiftelser och företag.

Hjälpa de som redan hjälper

Om vi har har pengar över ur den högen med pengar som vi inte vill spara till framtida egna projekt så är det dessa organisationer som vi kan dela med oss till av pengarna. (Jag vill så gärna lyckas med hemsidan så att vi har mycket resurser att dela med oss av!)

BRIS, Läkare utan gränser, Cancerfonden, Wikipedia, Personer som besöker sjukhus och läser för och med barn & sjukhusclowner), Wikileaks.

Status: Vi går inte med vinst än, hemsidan är ny! Hjälp oss att nå ut till fler fotografer genom att tipsa dina vänner om att anlitafotograf.se finns. :)

Företaget - Blandade funderingar kring företagspolicy, mindset, fokus, arbestplatsen

Rättvisa

Gör det möjligt att nå ut med skill även om du har liten markndföringsbudget! Det är dina skills som fotograf som spelar roll inte vilken adress du finns på eller vad du heter.

Vi hjälper fotografer ägna mer tid åt fotografering genom att vi erbjuder dem tjänster och verktyg som är riktigt bra, automatiserade, optimerade och användarvänliga, som låter fotografer lägga mycket mindre tid på marknadsföring, sälj och administration och allt webbrelaterat.

Annat

Vi bidrar till att fler har vackra fotografier hemma så att fler individer mår bra av att se lyckliga bilder i sitt hem.

Vi är en modern arbetsplats med meningsfulla arbetsuppgifter, arbetstider anpassade till 2000-talet och modern teknik utnyttjas gärnet. Vi lyfts fram som ett exempel på ett schysst -här vill jag jobba -företag. En del i detta är att driva projekt som bidrar till lyckligare livsöden för fler.

Anställda lämnar blod på arbetstid. :)

Heltidstjänst hos anlitafotograf.se innebär att du arbetar 24h/v. Så länge vi alla hjälps åt att pussla ihop det hela så att supporten är täckt så väljer man fritt om möjligt vilka tider och dagar i veckan du vill arbeta. Du kanske gärna jobbar fyra dagar och är ledig tre, eller jobbar halvdagar sex dagar i veckan... :)

Alla anställda får ta del av hur bra det går för företaget. Alla anställdas lön hänger ihop med hur bra det går. Kanske är ett bonussystem lösningen? Det som fungerar bäst helt enkelt.

Alla anställda får ta del av och jobba med de kul projekt som vi driver. Ingen är ensam ansvarig för att bara driva projekt, det är arbetsuppgifter och ansvar och en glöd vi delar på tillsammans!

* kursiva punkter är kvar att implementera resp. genomföra.